Parfee

Ema tuli külla. Potikese sügisvaarikatega ja ajakirjaga, kus vaarikaparfee retsept. Riiveivaga toimetas ta ise, kui see oli ära jahtunud, käskis mul hakata koort vahustama. Võtsin siis retsepti ette – 100 ml rõõska, 100 ml hapukoort, segada vaarikate ja leivaga. OK. Ummm. “Kuule, kas seda leiba pidigi nii palju olema?” – “A ma mõtlesin, et sa paned kõik vahukoore ära?” – “Ei no nüüd ma panin ta juba vormi ära, välja küll enam võtma ei hakka.”

Aga tegelikult pole sel vaarika-leivapudingil ka häda midagi, täisa hea magustoit sai.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.